Språk café med fokus på att prata

Till Café Välkommen kommer det en stor mix av underbara kvinnor, då flera av dessa kvinnor  behöver träna på svenskan så kommer vi att arbeta en hel del med det nu i vår.

Vi kommer att fokusera på övningar där man får prata så mycket som möjligt och berätta saker för varandra. Målet med dessa workshops är inte bara att träna språket utan även att vi ska lära känna varandra och skapa gemenskap.

Våra workshops kommer att vara lika givande för oss som har svenska som modersmål som de som har det som andra språk. Vi är ingen skola, vi utbildar inte utan vi ger kunskapslyft, bekräftar och ger varandra utrymme.

Det är väldigt intressant att lyssna till alla kvinnornas berättelser, ibland kör vi personlig utveckling workshops, ibland rena övningar. Vissa dagar tar vi bara ”hur mår vi” pulsen på varandra. Det ska kännas givande att komma till oss och man ska känna sig full av energi när man går härifrån.

Nu på onsdag kommer vi att köra en övning som jag kallar ”Turistguiden” ta med din väninna, kom och fika så får ni se vad den övningen går ut på 🙂 Välkommen !

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: