Gemensam julstämning med knytisfika 7/12 Kl. 18:00

jul34

Vad är knytis-fika? Jo, du tar med dig en kaka som du tycker om, så delar vi på och smakar av varandras kakor. Vi avslutar höstens onsdagar med en kulturkväll som vänder sig till dig som har har frågor, är nyfiken på eller vill veta mer om hur samtal om religioner kan bidra till en hållbar samhällsutveckling.. Sofija Pedersen Videke , präst berättar. Religionsdialog är ett sätt att skapa respekt och tolerans. Svenska kyrkan har lång erfarenhet av arbetet med religionsdialog och projektet ”Open Skåne” driver frågan på regional nivå. Vår egen rappare Omar kommer att framträda och Rekrytera är på plats och informerar om sitt projekt.
Fri entré Ingen föranmälan   Onsdag 7/12 kl. 18:00

Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: