25/10 på Idé A: Slappna av fullständigt i fredszonen

fredszon

Det är varje människas födslorätt att glädjas över ett liv av välbefinnande och styrka och att leva i en fredlig värld. Korta stunder av öppen intelligens upprepade många gånger blir automatiskt. Social förändring börjar med var och en av oss.

Peace Zone MeetUps är korta interaktiva möten som introducerar Balanced View träningens (www.balancedview.org) enkla verktyg och resurser som finns tillgänliga för alla som vill leva ett kraftfullt och fredligt liv och bidra till sina familjer, samhällen och till världen.

Vi erbjuder en ca 45 min lång MeetUp där vi delar med oss om Balanced View träningen. Det finns också möjlighet att ställa frågor. Mötet kommer att hållas på engelska och svenska av tränarna Adrian Stephens och Klara Stenqvist. Det finns möjlighet att ta del av en introduktionsträning online efter denna MeetUp för de som vill lära sig mer och fördjupa sin upplevelse. Du hittar mer information här: www.balancedview.org
25 oktober 18:00 Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: