Samråd för västra delen av Grönkulla

Mellan den 22 augusti och 22 september pågår samråd för västra delen av Grönkulla här på Drottninghög. Det innebär att vi kommet att informera om och samla in synpunkter på planförslaget.

Detaljplanen beskriver vad marken får användas till och hur stora hus som får byggas där, här kan du läsa mer om hur detaljplaneprocessen fungerar. När det gäller västra Grönkulla gör den nya detaljplanen det möjligt att bygga fler bostäder för att nå målen i projekt DrottningH, vilket är att det på sikt ska finnas dubbelt så många bostäder på Drottninghög.

Här kan du mer information om samrådet och kan se planförslaget.

Under samrådet kommer du som boende på Drottninghög få möjlighet att ta del av förslaget, ställa frågor och komma med synpunkter. Förslaget finns att se på IdéA biblioteket, på stadsbyggnadsförvaltningen (Järnvägsgatan 22) och på helsingborg.se/drottningh under hela samrådsperioden.

Det finns även möjlighet att följa med på en promenad i planområdet där du har möjlighet att berätta vad du tycker. Välj mellan onsdag 7 september klockan 18:00-20:30 och lördag 10 september klockan 14:00-16:30. Det är gratis och vi samlas i DrottningH´s projektlokal, Blåkullagatan 15

Under hela samrådsperioden 22 augusti 2016 till 22 september 2016. är du välkommen att lämna skriftliga synpunkter till: stadsbyggnadsnamnden@helsingborg.se. Glöm inte skriva ditt namn.

Nästa etapp

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: