Satsning för att flera ska få arbete

I september startar ett treårigt projekt för att fler som bor på Drottninghög, Dalhem och Fredriksdal ska få arbete. Det är Arbetsmarknadsförvaltningen i Helsingborgs stad som med bidrag från Europeiska social-fonden startar projektet.

Här på Drottninghög, Dalhem och Fredriksdal bor totalt 13 000 invånare, ungefär hälften av invånarna har ett arbete. Projektet som kallas ”Rekrytera” ska jobba för att fler ska komma i arbete och ska utformas tillsammans med invånarna här.

Ett samverkanskontor kommer att öppna på Blåkullagatan 15 på Drottninghög. Här ska man kunna träffa personal från staden och andra myndigheter. Under hösten startar projektet med analys och planering och den 1 januari 2017 kommer arbetsgruppen börja ta emot deltagare.

Läs mer här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: