Cirkus på Drottninghögsskolan

Under våren arbetar klass 5 på Drottninghögsskolan med att ta fram en pjäs om en cirkus. Det kommer att vara allt från en cirkusdirektör, starke mannen, akobater och clowner till en elak styvmor och en cirkusprinsessa.

IMG_3854[1]Man har precis börjat med att ha en audition för att kunna tillsätta alla rollerna och alla andra uppgifter som behöver göras. Akrobaterna och dansarna är redan i full gång och tränar berättar läraren Josefine Carlberg. Förhoppningsvis får vi följa hur det går här på Drottabladet.

Poul Witting från IdéA berättar att just teater och cirkus är intressant. Vi kombinerar fysisk aktivtet med språk sång och dans. I en sådan här produktion är alla lika viktiga. Det spelar ingen roll om man är den som spelar cirkusdirektör eller är den sopm har hand om kostym och rekvisita.

Jag tycker att alla redan är mycket duktiga och jag vet att de kommer att utvecklas mycket mer. Vi återkommer med mer information när det närmar sig premiär, avslutar Josefine Carlberg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: