Projekt DrottningH går med i Citylab action

Projekt DrottningH har gått med i Citylab action vilket bland annat handlar om att göra stadsdelar mer resurs- och klimatsmarta. Det är flera projekt från olika delar av Sverige som kommer samarbeta i Citylab som leds av organisationen Sweden Green Building Council.

Citylab är ett forum för kunskapsdelning inom hållbar stadsutveckling. Projektets syfte är att stödja stadsutvecklingsprojekt som ska utveckla stadsdelar och bygga bostäder utan att klimatet och miljön påverkas negativt. Resultatet av Citylab kommer att  blir en guide som säkerhetsställer att stadsutvecklingsprojekt arbetar med hållbarhet i alla olika faser. 

ApoRGB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.