Fokus Hälsa

Fokus hälsa är ett projekt som engagerar framför allt kvinnor i frågor kring folkhälsa! Nu lämnar projektet stafettpinnarna vidare till föreningar som Gambiska föreningen, Drottninghögs systrar och Tulipanen!Men det är nu också viktigt att vi alla tar stafettpinnarna och bidrar på det sätt vi kan, stödjer goda initiativ till att jobba vidareför en bättre folkhälsa.

Denna stafettpinnen tog projekt DrottningH. Många andra personer och organisationer som finns i området har också tagit stafettpinnar idag. Bl a Region Skåne, Arbetsmarknadsförvaltningen, IdeA och Multiteket och flera andra. Bra gjort och Jobba på! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.