Drottninghög en del av Almedalen på Gotland!

I slutet av juni kommer delprojekt Dialog 3.0 och projekt DrottningH att åka till Visby, Gotland och delta i den så kallade ”Almedalsveckan”.

Syftet är att berätta hur vi arbetar med dialog här på Drottninghög och visa exempel från Drottninghög. Ett exempel är att vi har varit med och skapat Drottabladet! Vi vill visa den här hemsidan och berätta om alla er redaktörer som engagerat er och som skriver här.

För att besökarna i Visby ska förstå och lära sig att göra egna hemsidor som Drottabladet så kommer vi att skapa en unik kopia under veckan i Visby. Den heter http://almedalsbladet.se/ . Där kan alla som besöker Almedalen eller som är intresserade bli redaktörer och prova på hur det är att skriva på en hemsida precis som Drottabladet. Vi kommer ha med oss den orangea drottningH-husvagnen där alla som vill blir redaktör på Almedalsbladet.

Under veckan kommer det även vara ett seminarium ”Miljonprogramsområdet som motor i demokratiutvecklingen” https://www.facebook.com/events/1118613631488621/ som handlar hur dialogen med de som bor i ett bostadsområdet påverkar demokratin. Under seminariet kommer Drottninghög vara exemplet och våra Drottaguider(ungdomar från Drottninghög) kommer vara med och berätta om området.

Här kan du se livesändningen från seminariet den 1 juli kl 8.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: