Grottan Fredriksdal

Grottan Fredriksdal är en fritidsgård på Fredriksdal, som bedrivs av den lokala hyresgästföreningen med stöd av Rikshem, Fritid Helsingborg, samt Hyresgästföreningen privaten och Idé A Stadsdelsutveckling. Grottan ligger på Minörgatan 7 och är öppen för barn och unga i åldern 7-16. Grottan har vid enstaka tillfällen även lockat till sig ungdomar från 17 år och uppåt. Vår strävan är att lokalen ska även vara en mötesplats för vuxna i
stadsdelen. Här kan vuxna, till exempel komma in på en koppkaffe, titta på tv, spela spel, umgås, vara stöd för våra barn och unga eller göra en annan form av aktivitet. Vi är i ständigt behov av frivilligakrafter för att upprätthålla våra öppettider.

image

http://ideafacebook.com,drottabladet.se

  

En kommentar på “Grottan Fredriksdal

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: