Bli redaktör på Drottabladet den 4 februari.

Bild till Drottabladet, underlag idea

Den 4 februari med start kl 18.00 anordnar projekt DrottningH en skrivarverkstad på IdéA.

Drottabladet.se skapades i juni 2014 av nätverket Drotta (som består av olika operativa verksamheter på Drottninghög) tillsammans med Helsingborgs stads internetchef Joakim Jardenberg. Målet var att skapa en gemensam plattform som innehåller evenemang och andra spännande berättelser från Drottninghög och dess närområden. Det var en intensiv och rolig resa där vi på under 3 timmar tog oss från ett tomt WordPress skal till en sajt med 10 st producerade artiklar.

Nu har det blivit dags att välkomna nya/potentiella redaktörer till hemsidan. Tillsammans kommer vi under kvällen att gå igenom hur sajten fungerar och vad det innebär att vara redaktör på drottabladet.se. Vi inspireras av andra redaktörers tankar kring sidan och hur den är en aktiv del i deras vardag. Slutligen testar vi redaktörsrollen och producerar nya spännande artiklar tillsammans.

Ingen föranmälan. Fri entré. Drottninghögs Centrum/ Blåkullagatan 5.

Drottabladet är hemsidan för dig som vill veta mer om det som händer på Drottninghög, Dalhem, Fredriksdal eller Vasatorps trädgårdstad.  Här hittar du evenemang, intervjuer och andra spännande berättelser från området.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: