Blommornas kraft- utställning på Idé A

Utställning- Blommornas kraft

Utställningsperiod: 8 mars – 31 mars, enligt bibliotekets öppettider

Projektidé: Sara Altinawi, biblioteksassistent på Idé A Drottninghög

Fotografering & redigering: Lana Gumaa

Med den här utställningen vill jag uppmärksamma den inre kraften som finns i varje person. Det som vi inte ser eller hör utan det vi känner.”

Sara Altinawi

Presentation:

En fotografisk utställning av Lana Gumaa där hon fotograferat Helsingborgare med Internationella kvinnodagen som tema. Lana uppmärksammar människor och deras personligheter med hjälp av fotoredigering som hon själv skapar.

Vem är Lana Gumaa? Vad är fotografi för dig?

Jag är 24 årig tjej som älskar det ovanliga och det som inte syns i vardagen. Jag är intresserad av bland annat mänskliga rättigheter och min dröm är att ha egen fotografistudio och utveckla min talang. Fotografi för mig är mitt sätt att förklara mig själv med den typ av fotografering som jag försöker alltid att göra för att skilja mig själv. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: