FÖRELÄSNING OM Framtidens fordon

Välkomna till en inspirerande kväll den 24 mars kl 18:00-19:00 om framtidens mobilitet där ni får veta mer om projekt AHAII, som handlar om framtida transportlösningar på Drottninghög. Vi kommer att berätta vad vi lärt oss genom att intervjua folk som arbetar och bor i området och vi kommer att diskutera hur transportlösningarna skulle kunna se ut i framtiden. Kommer vi att äga egna bilar, eller kommer vi att åka runt i självkörande fordon? Kommer de saker vi handlat komma hem till oss med små robotar?

Vi kommer också att bjuda in till en ”framtidsverkstad” där de som är intresserade kan vara med och skapa idéer för framtidens transportlösningar på Drottninghög tillsammans med utvecklare på Volvo Cars! Läs mer om projektet här: https://aha2.hh.se/

Talare på seminariet är Vaike Fors, Jesper Lund och Esbjörn Ebbesson, forskare på högskolan i Halmstad. Vårt seminarium är interaktivt och ges via zoom, klicka här för att delta:

https://hh-se.zoom.us/j/62672629677

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: