Inbjudan till politikerutfrågning på lätt svenska

Välkomna att träffa och lyssna till Helsingborgs politiska partier på lätt svenska.

Politiker från 8 av Helsingborgs politiska partier får vars 6 minuter på sig att presentera sin politik därefter får ni, publiken möjligheten att ställa frågor direkt till politikerna. Under eftermiddagen kommer det finnas möjlighet att ställa frågor och träffa representanter från Valnämnden och få information om hur röstningen och valet går till.                                                     Allt på lätt svenska!

Tid: 28 Augusti 2018, 13.00-15.00
Plats: Folkets Hus, Södergatan 65 – Helsingborg – A-salen
Anmälan: Senast den 8 Augusti till gabriella.castillo@abf.se 042-17 6408. (Anmäler du från en skola anmäler du antal elever, eventuell tillgänglighets anpassning)                                                                                         Arrangör: ABF HELSINGBORG

Länkar för mer information kring valet:
https://www.val.se/servicelankar/lattlast.html
https://www.val.se/servicelankar/other-languages.html
https://www.youtube.com/watch?v=irrgqbzVF6M&feature=youtu.be

Bjudning på fika i pausen!                                                                                      OBS: begränsat antal platser                                                                                                                                       Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: