S’mileloppet 2018 påbörjades idag

Helsingborgs stad i samarbete med Idé A, Helsingborgshem, Rikshem IFK Helsingborg & Helsingborgs idrottsmuseum påbörjades S’mileloppet idag. 

Helsingborgs stad i samarbete med Idé A, Helsingborgshem, Rikshem IFK Helsingborg & Helsingborgs idrottsmuseum påbörjades idag S’mileloppet. Barn och ungdomar från Drottninghögsskolan och förskolan, Dalhemskolan och förskolan samt Kubikskolan på Fredriksdal  sprang 1609 meter från Dalhem  genom Drottninghög till Fredriksdal.

Två glada personer från helsingborgshem som deltog i arrangemanget

Här är resultatet för de 3 första barnen:

-Half mile för årskurs F-3:                                                                                                   1-Muric Elvin – Kubikskolan 3A                                                                                     2-Dullovi Nderim – Dalhemsskolan 2B                                                                      3-Lindén Noel Wall – Dalhemsskolan 3A

-Mile för årskurs 4-6:                                                                                                            1- Cokalic Teo – Kubikskolan 5A                                                                                    2- Jawad Muntadher – Kubikskolan 4A                                                                    3- Naserallah Elias – Kubikskolan 4A

-Mile för årskurs 7-9:                                                                                                            1- Hofvendal Johanna – Kubikskolan 7B                                                                  2- Carlsson Filip – Kubikskolan 8A                                                                              3- Bergman Daniel – Kubikskolan 8B

Så grattis för alla som har vunnits samt de alla som deltog i tävlingen, och stor tack till dem alla som hjälpte till i arrangemanget         

Redaktion av Abdulelah Alanesi                                                                                   Projektassistent på DrottningH projekt

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: