3 reaktioner till “4 år av stavgång”

      1. Hej Cassandra, sista onsdag hjälpte du Paul Witting, Eva-Lisa Kempe och (mig), att sända några foton från vår stavgång. Jag råkade radera bort det mäktiga trädet, där vi stod samlade(5 st) under det. Har Paul det kvar och kan sända till mig? Eva-Lisa träffar jag i morgon tisdag, men jag vet att hon inte klarar att skicka till mig.
        Hälsningar Inger drews

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.