Samtal Med Mona Ammar-Persson

Välkomna till oss för ett samtal om internationella kvinnodagen med Mona Ammar-Persson. Vi kommer att lyssna på Mona berätta lite om sig själv, kvinnodagens betydelse och hur det ser ut just nu. Efter det kommer vi att diskutera vikten av kvinnodagen för oss alla.

Så här beskriver Mona sig själv:

”Jag är 31 år och är gift sedan 8 år tillbaka och har två underbara barn på 6 respektive 7 år. Jag är född i Sverige men har rötter från Libanon. Jag växte upp på söder i Helsingborg. Jag är uppväxt i en stor och högljudd familj, så jag anser att jag har ganska goda erfarenheter att handskas med olika personligheter. Jag har alltid älskat att jobba med människor, haft ett stort intresse för psykologi och kommunikation och valde därför att plugga till polis och har nu jobbat som polis i två år. Precis som i alla andra yrken finns det alltid något man brinner extra mycket för, för mig är det kommunikation och kvinnors rättigheter. Då det är internationella kvinnodagen idag så har jag valt att fokusera dagens föreläsning om varför denna dagen är viktig”

Fri entré och vi bjuder på fika! För mer info kontakta sara.altinawi@helsingborg.se

Eventet presenteras i samarbete med Studiefrämjandet i Helsingborg

En kommentar på “Samtal Med Mona Ammar-Persson

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: