Helsingborgs bästa bageri?

P1030266

Har du någonsin funderat på vilket som är det populäraste bakverket på Drottninghögsbageri eller hur länge det har funnits på Drottninghög? Drotta-bladet tog reda på svaren.

En solig torsdagsförmiddag begav sig Drotta-bladet till Drottninghögsbageri  för att prata lite med Manuella som jobbat på bageriet i 10 år. Hon berättar att bageriet har funnits på Drottninghög i 10 år och att de idag har cirka 15 anställda. Men vilket är då den populäraste kakan/bakverket? På det svarar hon Birka, det är en stor favorit hos många och även hennes personliga favorit.

P1030275När jag frågar om det här är Helsingborgs bästa bageri svarar hon att det nog kan vara det men att alla kanske inte har upptäckt det än. Hon berättar även att ungefär hälften av besökarna kommer från Drottninghög och att hälften kommer från andra delar av staden. – Vi har även många företag som kunder säger Manuela.

Bageri

En tanke på “Helsingborgs bästa bageri?”

  1. Inte Helsingborgs bästa bageri utan Skånes bästa:)
    Manuel är en jättefin person. Alltid lika glad och positiv,serviceinriktad. Hon har alltid nåt fint att säga till en när man går därifrån. Bästa Manuela❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.