Entreprenörer i Drottninghög!

Under sommaren så har unga i Helsingborg fått möjligheten att starta ett företag via Forza Sweden. Ungdomarna får en chans att starta ett företag med hjälp och stöd ifrån professionella coacher. Det var totalt 25 unga människor, av dem så var två stycken Drottninghögare! En av Drottningarna är jag, Anty-Sally Njie.

Det jag gör är att köpa in begagnade jeans och göra dem till snygga och unika shorts. Samtidigt så håller jag i Workshops vid olika evenemang, och i ABF Helsingborg till höst.

Det är väldigt roligt och spännande att vara entreprenör och att äga ett företag. Det är något som jag tycket att alla ska prova på! Man blir sin egen chef och bestämmer själv när, vart och hur man ska jobba. Ett tips för det som tänker på entreprenörskap är att man planerar sin tid ordentligt, om man gör det så kommer man kunna ta ledigt samtidigt som jobbet blir roligare.

Den 26:e finns vi på söder där jag och Sabina ”Hugsmile” Kramle (som gör allt möjligt av saker som annars hade slängts) kommer att håll i en workshop där man kan pimpa sina jeans, återvinna älskade kläder eller saker som annars hade slängts.

Välkomna, det är gratis!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.