Bilder

Aktivitetsdagen 2018

Den 19 mars klockan 10:00-14:00 på Idrottens hus arangerar Helsingborgs stad aktivitetsdagen. Alla som är intresserade att engagera sig med i en förening är välkomna, speciellt nyanlända och som studerar SFI.

Det finns 250 olika föreningar i Helsingborg, omkring 40 av dem kommer du som är ny i stan eller kanske i Sverige att kunna träffa och få veta mer om på aktivitetsdagen. På dagen får besökare förutom kontakt med föreningar möjlighet att prova på olika idrotter och se kulturföreningar framträda. Dagen riktar sig speciellt till vuxna nyanlända och sfi-studerande. Målet med Aktivitetsdagen är att öka möjligheten för den gruppen att gå med i en förening för att öka deras delaktighet i samhället och minska deras ohälsa. Att bli aktiv inom föreningslivet ger möjligheter för att utveckla sin fysiska och psykiska hälsa, sina språkkunskaper och sina sociala nätverk.

   

 

 

Kronans Klubbhelg!

Hejsan alla glada läsare!

Nu i veckan, 31 augusti och 1 september vill vi på Kronans apotek Drottninghög fira våra medlemmar lite extra!

Vi hoppas på att solen ska komma fram innan hösten börjar på riktigt så vi erbjuder 50% på alla våra solprodukter!

Dessutom kan du fynda våra superbra C-vitamin brustabletter för endast 15 kr/st. Bra att ha och boosta immunförsvaret inför höstens förkylningar.

Det kommer även finnas andra fina erbjudanden så välkommen in och fira med oss!

/ Vanja, Linnéa & Ljubinka