Snart dags för zonparkering på Drottninghög

Övergången från allmän parkering till zonparkering på Drottninghög är den 16 juni. Ändringen innebär att det enbart är tillåtet att parkera inom en av zonerna med giltigt p-tillstånd, i annat fall riskerar du böter.

Alla zon- och gästparkeringar märks ut med skyltar. Zonerna delas in efter adress; Grönkullagatan, Rökullagatan och Blåkullagatan.

Det behövs p-tillstånd för att parkera inom en zonparkering
Tänk på att det bara är tillåtet att parkera inom zonerna med giltigt p-tillstånd. Detta får du av Helsingborgshem när du hyr en zonparkeringsplats. Om du parkerar på zonparkeringen utan giltigt p-tillstånd i bilrutan riskerar du böter.

Särskilda gästparkeringar
De kommer också finnas särskilda gästparkeringar där besökare kan parkera mot betalning av p-avgift via sms eller app. Se informationsskyltarna vid gästparkeringarna.

Vill du hyra en zonparkering ?
Zonparkeringsplatserna hyrs ut via helsingborgshem.se. Logga in med ditt kundnummer och lösenord. Gå vidare till sök ledigt och ledig parkering.

Anmäl ditt intresse till de parkeringsplatser du vill hyra. Parkeringsplatserna erbjuds i tur och ordning efter antal ködagar. Du som bor på Drottninghög har förtur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.